Cool-Panther Kft. - fóliázás

Cool-Panther Kft. Épület- és autófóliázás
 

Épületfóliázás, biztonsági és betörésvédelmi fóliák 2.

3M™ Ultraerős betörésvédelmi, biztonsági és hővédő fóliák

A rablások többsége 30 másodperc alatt történik. Ha a behatolás módját megnehezítjük, akkor megnöveljük a betörés idejét, így sok esetben megelőzhetjük az impulzusszerű rablásokat.

A 3M™ Ultraerős Ablakfóliák nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással- és vandalizmussal szemben, mivel egy láthatatlan védőpajzsot képeznek az ablak- és ajtóüvegek belső felületén, meghosszabbítván a behatoláshoz szükséges időt.


 


Kizárólag a 3M™ által kifejlesztett multi-micro rétegtechnológiával készült fóliák egyedülállóan vékonyak, víztiszták, hosszú élettartamúak és nagy hatékonyságú biztonságvédelmi tulajdonságokkal bíró termékek. Így nemcsak, hogy egybetartják az üveget, de erősen ellenállóak, meghosszabbítván a behatoláshoz szükséges időt, mivel harminckétszer nagyobb szakító- és hatszor nagyobb tépőellenállással rendelkeznek, mint az azonos vastagságú, más biztonsági ablakfóliák.

A 3M™ által kifejlesztett, egyedülállóan erős, speciális ragasztó 28 illetve 42 poliészter réteget tart össze. Ennek ellenére a fólia vastagsága csak 100 mm, illetve
150 mm , így nem torzít és könnyen telepíthető. A 100 mm vastag ultra biztonsági fóliának négy úgynevezett kombinált, azaz hővédelemmel és akár betekintésvédelemmel ellátott változata is kapható. A fólia a teljesen átlátszótól az erősen tükrös árnyalatig elérhető. 

A 3M™ Ultraerős Ablakfóliák kiegészítve más biztonsági-, illetve riasztórendszerekkel, komoly biztonsággal védhetnek meg több százezer vagy millió forintos berendezéseket, vagyontárgyakat.

 A 3M™ Ultraerős Ablakfóliák  kifejezetten költséghatékonyak és már felbecsülhetetlen mértékben hozzájárultak a speciális biztonságot igénylő intézmények, mint kormányépületek, rendőrségi objektumok, iskolák, repülőterek, irodák, üzlethelyiségek és gyárak biztonságának növeléséhez. Az üvegtörésből eredő anyagi károk megtéríthetők, ellenben az emberi élet és a személyi sérülések sokszor kárpótolhatatlanok. Ezekre  nyújtanak egyedülálló megoldást a 3M™ Scotchshield™ Ultraerős Ablakfóliák.

Minősítések

A 3M™ Scotchshield™ Ultraerős Betörésvédelmi és Biztonsági Ablakfóliák a MABISZ és a Rendőrség hivatalos ajánlásával, a legerősebb fólia (SCLARL600) továbbá a német DIN A1-es minősítéssel is rendelkezik. A 3M™ 10 év jótállást vállal minden ultraerős ablakfóliára abban az esetben, ha a telepítést és szaktanácsadást a 3M™ által kiképzett, kiváló szakemberek végzik, garantálva a 3M™ minőséget és megbízhatóságot.

Újdonság

A 3M™ Ultraerős Betörésvédelmi és Biztonsági Ablakfóliák a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2007 nyarától új termékkel bővült. Az Ultra PrestigeT  nevet viselő világújdonság magába foglalja a víztiszta 100mm vastag Ultra erős biztonsági fólia és az  50 mm vastag Prestige 70 átltszó  hővédő fólia együttes tulajdonságait. Így amellett hogy védi épületét és a benne tartózkodók személyes biztonságát, az épületbe bejutó hő 60%-át képes kívül tartani anélkül, hogy megváltoztatná az épület megjelenését. Mivel az Ultra Prestige fólia fémet és színező anyagot nem tartalmaz, így élvezheti a belső természetes fény jótékony hatásait anélkül, hogy az épület az üvegfelületeken keresztül felmelegedne.

AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash here.
bejelentkezés / webmaster | mailbox